Наші
телефони
Графік
роботи
Обробка замовлень 24/7

Грілка для рук ZIPPO (Зіппо) HAND WARMER 40365

  • Виробник: Zippo
  • Модель: 40365
Смотреть видео обзор
Тип палива Бензин
Виробник Manufctured to Zippo Quality Standarts in Taiwan
  • Наявність: Немає в наявності
1196 грн.
Замовити в 1 клік
Ми передзвонимо Вам і уточнимо деталі

Опис

Грілка для рук Zippo - зігріє руки мисливця чи рибалки

При згадці торгової марки Zippo відразу ж спадають на думку легендарні вітрозахисні бензинові (або газові) запальнички з кремнієвим підпалом. На вигляд такі прості, надійні, поміщені в простий гладкий хромований корпус. Хоча, в сучасному модельному ряду є і прикрашені багатим декором вироби. І в лаконічному оформленні, і в химерному дизайні, запальнички Зіппо – це великий винахід американця Джорджа Гранта Блейсделла, який завдяки здатності не гаснути навіть на найсильнішому вітрі застосовується не тільки курцями для прикурювання тютюнових виробів, але й затребуваний серед мандрівників, , альпіністів, скелелазів та інших любителів екстремальних захоплень

Окрім запальничок, виробнича компанія Zippo Manufacturing Company (Бредфорд, Пенсільванія, США) випускає інші корисні вироби.

Грілка для рук Zippo

Zippo Manufacturing Company, яка досі є сімейним бізнесом спадкоємців «Містера Зіппо» Блейсделла, усі 85 років своєї діяльності веде розробки нових форм та дизайнів запальничок, а також інших аксесуарів. Для тих, хто любить здійснювати екстремальні вилазки в непросту погоду та в місця з непростим кліматом, Zippo Manufacturing Company розробило чудову річ, яка створить навіть деяку подобу комфорту під час зимової риболовлі та ефективно зігріє від холоду та вогкості – це каталітична грілка для рук Zippo .

Як випливає з назви, грілка для рук Zippo створена, щоб зігріти руки в суворому кліматі та при низькій температурі. туристи і скелелази, що все частіше і частіше вирушають у тривалі подорожі, згадують серед обов'язкового спорядження, яке має бути взято, багато виробів від торгової марки Zippo: зрозуміло, запальничка, галогенний ліхтар, брелок з мінімальною дозою палива для дозаправки запальнички, а також повинна бути в рюкзаку. портативна грілка для рук Zippo.

Як і запальнички Зіппо, така грілка працює на очищеному бензині (необхідно всі 12 г на один цикл заправки – використовуйте фірмовий бензин Зіппо або сумісний бензин, що називається в побуті «Калошею») і може виділяти тепло протягом півдоби. Виріб має компактну форму, невелику вагу і може розміститися в кишені або можна сховати в рукавичці.

Принцип роботи

Принцип роботи грілки – окислення палива та виділення тепла без відкритого джерела полум'я. Під час роботи грілки не виділяється запах і немає кіптяви - це абсолютно безпечне з погляду екології обладнання.

Купити каталітичну грілку для рук Зіппо оригінального американського виробництва з довічною гарантією від виробника можна в Києві, звернувшись до столичного інтернет-магазину zippo-online.com.

Характеристики:

  • Зображення: полірований хром
  • Матеріал: сталь з порошковим покриттям
  • Гарантія 2 роки

 

 

Додатково: комплектується мірним стаканчиком-наповнювачем для заправки Hand Warmer та спеціальним чохолом.

Рекомендуємо заправляти оригінальним паливом Zippo.

У нашому інтернет-магазині ви можете оформити замовлення по Україні. Ми продаємо лише оригінальну продукцію бренду Zippo від офіційного постачальника.

Рекомендовані товари

Відгуки

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано 
 Добре