Наші
телефони
Графік
роботи
Обробка замовлень 24/7

Бензин Zippo (Зіппо) паливо для запальнички 125 ml

  • Виробник: Zippo
  • Модель: 3141R
Смотреть видео обзор
Тип палива Бензин 125мл.
Країна-виробник товару США
  • Наявність: В наявності
238 грн.
Замовити в 1 клік
Ми передзвонимо Вам і уточнимо деталі

Опис

Оригінальний бензин для заправки запальничок Zippo

Купити бензин для запальничок Zippo ємністю 125 ml
Заправка запальнички Зіппо – найвищий ступінь очищення та 0% кіптяви!

Коли створювали бензинову запальничку Зіппо, її творці з компанії Zippo Manufacturing Company (Бредфорд, Пенсільванія, США) сконструювали її таким чином, щоб цей виріб міг служити вічно, оскільки є можливість дозаправити її новою порцією палива. Щоб це зробити, потрібно придбати бензин для запальничок Zippo.


В даний час Zippo Manufacturing Company пропонує бензин для запальничок у спеціальних фірмових балончиках, що випускаються в різних дозах (балончики для дозаправки з об'ємом 355 або 125 мл). Навіть є спеціальний фірмовий брелок Зіппо, наповнений невеликою дозою палива, щоб скористатися ним у дорозі для екстреної дозаправки. Причому, на відміну від стандартного палива для автотранспорту, бензин Zippo відрізняється найвищим ступенем очищення та октановим числом, рівним 76.

Найчастіше власники бензинових запальничок від будь-яких виробників нехтують необхідністю купити бензин для запальничок Zippo спеціального розливу, призначений спеціально для заправки подібних аксесуарів, і замінюють дозою першого бензину, що на перший погляд має той же хімічний склад. Традиційно у справу йде автомобільний бензин. При першому застосуванні запальнички, заправленої таким несумісним із запальничками видом палива, з'являється сильна кіптява і різкий запах при горінні. Це створює дуже некомфортні умови в місці, де щойно застосували запальничку. Навіть, якщо взяти недорогий автомобільний бензин АІ-76, що збігається по октановому числу з бензином для запальничок, то ефект задимленості, появи кіптяви і неприємного запаху залишиться, оскільки у бензину для автотранспорту і бензину, яким заправляються запальнички Зіппо, відрізняється ступінь очищення. бензин для запальничок Zippo очищають ретельніше.

Бензин Zippo має спеціальну формулу, розроблену компанією Zippo Manufacturing Company, високий ступінь очищення дозволяє ощадливо витрачати бензин, тому дозаправки робляться вкрай рідко – однієї дози вистачить на тривалий період.

Купити бензин для запальничок Zippo в Україні
Купити бензин для запальничок Zippo в Україні зручно та вигідно можна в інтернет. Оригінальний бензин для запальничок Зіппо продається у столичному інтернет-магазині zippo-online.com. В онлайн-каталозі можна вибрати та купити балончики по 355 та 125 мл, брелоки з невеликим запасом бензину, а також економ-набори з кількох каністр про запас. Якщо ви готуєте запальничку Зіппо для цінного подарунка, то ви можете придбати у zippo-online.com спеціальну подарункову коробку, в якій передбачено місце під 125 мл балончик із бензином для запальничок Зіппо.

Рекомендовані товари

Відгуки

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано 
 Добре